Suszarka do żywności do grzybów i owoców ELDOM SG500
Symbol:
2972
Dostępność:
Duża dostępność
110
szt.
Cena:361.65
szt.
Zamówienie telefoniczne: 512069336
Dostępność i dostawa
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
Kurier (Pobranie)0
Odbiór osobisty0
Paczkomaty InPost12
Poczta Polska20
Poczta Polska (Pobranie)25
Kurier35
Kod kreskowy:
EAN:
5908277386337
Suszarka do żywności ELDOM SG500
5 poziomów
Duże tacki 30 x 23 cm z regulacją wysokości
Regulacja temperatury: 40-70ºC
Wentylator równomiernie rozprowadzający ciepło
Wyświetlacz LED
Elektroniczne sterowanie
Timer: 1-48 godzin
Moc: 245 W
Łatwa w użytkowaniu i czyszczeniu
Zrób samemu naturalne przysmaki tj. chipsy jabłkowe, marchwiowe, bananowe. Wysusz wołowinę, kiełbasę w kilka godzin. Przygotuj w suszarce żywności aromatyczne przyprawy ze świeżych ziół.
Co możesz wysuszyć w suszarce do żywności?
grzyby,
owoce,
mięsa (wołowina, drób),
ryby,
makarony (mmmm, domowy makaron na wyciągnięcie ręki!)
warzywa,
zioła i przyprawy,
Suszarka posiada pięć sit o wymiarach 30 x 23 cm, których wysokość można regulować. To bardzo przydatne rozwiązanie, gdy suszymy produkty o większych rozmiarach.
Obudowa urządzenia jest przeźroczysta, dzięki czemu proces suszenia można kontrolować na bieżąco. Suszarka jest bardzo prosta w użytkowaniu i łatwa do utrzymania w czystości.
Regulacja temperatury: 40-70ºC
Zalecane temperatury dla przykładowych produktów.
zioła: 40°C
pieczywo: 40-50°C
warzywa: 50-55°C
owoce: 55-60°C
mięso, ryby: 65-70°C
Wyświetlacz LED
Zapewnia prostotę obsługi
Włącznik / Time
Przycisk ustawienia Czasu i Temperatury
SPECYFIKACJA
Ogólne:
Ilość warstw: 5 warstw
Wielkość tacek: 30 x 23 cm
Nadmuch: TAK
Parametry elektryczne:
Regulacja temperatury: TAK
Moc: 245 W
Włącznik zasilania: TAK
Napięcie zasilania: 220-240 V ~ 50 Hz
Funkcje:
Łatwość czyszczenia: TAK
Lampka kontrolna: TAK
Wyświetlacz LED: TAK
Parametry:
Dane producenta
P.H.U. Metrex Marek Chuchracki
Grunwaldzka 229
60-179 Poznań
Poland
61 833 12 83
b2b@metrex.com.pl
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.